2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Elhallgattak a fegyverek

Hír TV

2018. május 31., csütörtök 07:46, frissítve: csütörtök 07:54

Mégsem lesz minden állami fenntartású intézményben kötelező a kereszt kifüggesztése Bajorországban, a németországi tartomány kormánya a tiltakozás hatására több területet kivont a kötelezettség hatálya alól – jelentette a Süddeutsche Zeitung. A pénteken életbe lépő keresztkihelyezési kötelezettség nem vonatkozik az egyetemekre és főiskolákra, a múzeumokra és a színházakra.

Fegyverszünetet kötött egyiptomi közvetítéssel Izrael és a gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász – számolt be a Háárec. A Hamász egyetértett a tűzszünettel, az izraeli hadsereg pedig tiszteletben tartja a megállapodást mindaddig, amíg nem lőnek az övezetből. Az izraeli indoklás szerint azért fogadják el az egyezményt, mert nem kívánják kínos helyzetbe hozni Egyiptomot, mert szeretnék megőrizni Kairó közvetítő szerepét.

Vádat emelt szerdán egy kenyai bíróság 24 ember, köztük magas rangú tisztségviselők ellen átszámítva közel 27 milliárd forint közpénz ellopása miatt – jelenti a Reuters. A vádlottak egy olyan, a kormány ellenőrzése alatt álló szervezet tagjai, amely fiatalokat képez ki és alkalmaz építkezési munkálatoktól kezdve a forgalomirányításon át a katasztrófaelhárításig terjedően.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!