2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Külföld

Életfogytiglani börtönt kapott a papot meggyilkoló migráns

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték azt a tunéziai bevándorlót, aki tavaly halálra késelt egy katolikus papot Olaszországban. Como városának törvényszéke elutasította a védelem érvelését, miszerint az elkövető beszámíthatatlan lenne, és megállapította, hogy a migráns előre kitervelte a gyilkosságot. Az 56 éves férfi 2020. szeptember 15-én egy konyhakéssel a nyílt utcán támadta meg Roberto Malgesini atyát, aki éppen ennivalót osztott a hajléktalanoknak. Rahdi Mahmudi évek óta illegálisan tartózkodott Olaszországban, ahová 1993-ban érkezett Tunéziából.

  • Életfogytiglani börtönt kapott a papot meggyilkoló migráns

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!