2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Életfogytiglan a gyermekgyilkos párnak

Életfogytiglani börtönre ítéltek egy lengyel párt Angliában, mert halálra éheztették az asszony gyermekét.

A négyéves kisfiút a nő és többszörösen büntetett élettársa egy ablaktalan szobába zárta, majd módszeresen kínozták. Egyszer éheztették, másszor sóval tömték, inni pedig nem engedték. A gyermek halálát az okozta, hogy 33 órán át nem kapott sem enni, sem inni. Akkor már alig volt több tíz kilónál.

A bírósági döntés szerint az elítéltek legkorábban 30 év múlva kerülhetnek szabadlábra. A brit hatóságok vizsgálják a gyermekvédelem felelősségét is, hiszen a kínzások okozta sérüléseket és az alultápláltságot az óvodában nem vették észre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!