2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 08:00

Külföld

Elérték az épülő űrállomást a kínai asztronauták

Sikeresen elérték az épülőfélben lévő kínai űrállomást az asztronauták. A háromfős legénység gépe 6 és fél órányi repülés után kapcsolódott össze a Tienkung központi részével.

Az asztronauták a tervek szerint fél évet töltenek az űrállomáson, ami azt jelenti, hogy ez lesz a valaha volt leghosszabb ideig tartó kínai űrmisszió. Peking már korábban jelezte, hogy a jövőben más országok asztronautáit is szívesen látja űrprogramjában. A kínai állomás pedig a nemzetközi együttműködés terepe lehet, ha jövőre elkészül. A Nemzetközi Űrállomáson 15 ország űrhajósai jártak már, de kínaiak még soha.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nagy siker az oltási akcióhét

Kétszer annyian szeretnének oltást kapni a regisztráció nélküli heteken a pécsváradi oltóponton, mint korábban. Az első oltást felvevők aránya 15 százalék volt, ami az országos átlag másfélszerese.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!