2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Külföld

Elérte az Elsa nevű hurrikán Florida partvidékét, 12 millió ember veszélyben

Hurrikánná erősödve érte el Florida partvidékét az Elsa nevű vihar. Az amerikai hurrikánfigyelő központ életveszélyes áradásokra és tornádókra is figyelmeztetett. Óránkénti 120 kilométeres sebességű szél és nagy mennyiségű eső érkezett a hurrikánnal, amely 12 millió embert érint Dél-Floridában. Az állam 33 megyéjében rendeltek el rendkívüli állapotot. Felfüggesztették a kutatást a Miamiban összeomlott emeletes háznál is. A mentőegységek csak akkor folytatják a 11 napja leomlott épületnél a kutatást, ha szél erőssége 70 kilométer per óra alá csökken.

  • Elérte az Elsa nevű hurrikán Florida partvidékét, 12 millió ember veszélyben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!