2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

Elemző: Egy baloldali német kormány felbátorítaná az uniós politikai zsarolást

Egy baloldali német kormánykoalíció felbátorítaná az uniós intézményeket, hogy a Magyarországgal szembeni politikai zsarolást folytassák - erről beszélt az Alapjogokért Központ szakértője az Európai Híradóban a német választások kapcsán. Kovács Attila kiemelte, a kereszténydemokrata kancellárjelölt, Armin Laschet sokkal megértőbb álláspontot képvisel hazánkkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Napi egymillió euróra bünteti Lengyelországot az EU bírósága

A testület sajtóközleménye szerint az uniós bíróság a júliusi végzésével elrendelt intézkedések hatékonyságát kívánja megerősíteni a kényszerítő bírság kiszabásával. 2021. október 27.

Minden idők legnagyobb osztrák erdőtüze

A lángok a népszerű osztrák hegy, a Rax oldalában csaptak fel a hét elején. 2021. október 27.

Magas az átoltottság Norvégiában, az oltatlanok fele bevándorló

Elérte az koronavírus elleni olthatóság plafonját Norvégia, gyakorlatilag leállt a vakcináció az országban. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!