2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Zöldövezet

Következik:

Radar 04:00

Külföld

Elaltatták Freyát

Elaltatták Freyát, a nyári szezon sztár-rozmárját Norvégiában. Az állat július közepe óta fürdőzött a norvég főváros part-menti vizeiben. Szívesen bemászott kisebb csónakokba, sokat meg is rongált. A figyelmeztetések ellenére rengetegen merészkedtek a rozmár közelébe, hogy szelfizhessenek vele. A hatóság szerint azonban az állat veszélyes volt, mert bármikor rátámadhatott az emberre. Mivel nem tudták elszállítani a 4 mázsás rozmárt, ezért végül az elaltatása mellett döntöttek. Az atlanti-óceáni rozmárok általában az Északi-sarkvidéken élnek, de nem példa nélküli, hogy leúsznak az Északi- vagy a Balti-tengerre.

  • Elaltatták Freyát

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!