2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Külföld

Egyre többen halnak bele a koronavírus szövődményeibe Szerbiában

Szerbiában egyre többen halnak bele a betegség szövődményeibe. Egy nap alatt 15 ezer 784 tesztből 4.803 lett pozitív, ez pedig azt jelenti, hogy az elvégzett tesztek számához képest továbbra is magas a fertőzöttek száma. Időközben folyamatos kapacitás mellett működnek a covid-kórházak országszerte. A belgrádi intézmény igazgatója szerint a lélegeztetőgépre került páciensek 90 százaléka nem éli túl a fertőzést. Szabadkára kapcsoltunk Mészáros Györgyhöz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!