2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

Egyre többen csatlakoznak a terrorszervezetekhez Afrikában

A koronavírus hatására növekedett a terrorveszély Afrikában. Többek között erről számolt be Marsai Viktor, a Migráció-kutató Intézet kutatási igazgatója. A szakértő szerint a dzsihadista szervezetek megállás nélkül toborozzák az új tagokat, akik közül sokan nem eszmei okokból csatlakoznak a terror-szervezetekhez, hanem egyfajta karrier-lehetőségként tekintenek a szövetkezetekre. A kutató szerint bár a terroristák sok esetben nem indítanak tényleges támadást, továbbra is megfélemlítik a nyugati társadalmakat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hungarikum lett a szentesi paprika

Új elemekkel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár, az eddigi 79 hungarikumhoz három új tag csatlakozott, az új belépők egyike pedig a szentesi paprika.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!