2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Külföld

Egyre több menekült érkezik, széleskörű az összefogás

1000-1500 kilométert is megtesznek a menekültek, mire Ukrajnából a magyar határhoz érkeznek - tájékoztatta híradónkat Vásárosnamény polgármestere.

  • Egyre több menekült érkezik, széleskörű az összefogás

Filep Sándor kiemelte: már az ország belső részéről is jönnek, és egyre kevesebb a magyarul is tudó, ezért tolmácsokra is szükség van. A menekültekért már nemcsak Magyarországról, hanem távolabbi nyugati országokból is jönnek, 90 százalékuk családtagok és rokonok segítségével tovább is indul a határtól, de a magyar hatóságok és a helyi polgármesterek is segítenek a szervezett szállításban. A kialakított gyűjtőpontokra egyre több helyről érkeznek az adományok is a rászorulók számára.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!