2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Egy román hírcsatorna hazudott a Békemenetről

A Békemenet háromszázezer résztvevőjét sértette meg Márky-Zay Péter. Úgy fogalmazott: a busszal érkezők "jó része azt se tudta, hogy hova jött". Egy román hírtelevízió pedig hazudott a szombati Békemenetről. Azt írták, hogy az utcákon vonuló tömeg Orbán Viktor jobboldali, populista vezető ELLEN tiltakozott. Azt viszont hangsúlyozzák, hogy múlt héten az összes magyar ellenzéki párt megtudott egyezni abban, hogy egyetlen közös jelölt személyében, aki Márky-Zay Péter. A román hírcsatorna egy mondatban megjegyezte azt is, hogy szombaton egyébként a kormány támogatói is utcára vonultak egy Békemenet nevű rendezvényen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!