2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:30

Külföld

Egy migráns meghalt, többen megsérültek egy autós balesetben Horvátországban

Egy migráns meghalt, többen pedig megsérültek egy autós balesetben, a délnyugat-horvátországi Fuzine település közelében - közölte a horvát közszolgálati televízió (HRT) hétfőn.

A migránsokat szállító gépkocsi nem állt meg a rendőrök figyelmeztetésére, átszakította az autópálya fizetőkapujának rámpáját, majd néhány kilométerrel odébb egy húszméteres szakadékba zuhant. A külföldi rendszámú gépkocsi sofőrje elmenekült a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi. A baleset helyszínére mentősök és tűzoltók is érkeztek, a sérülteket ellátták. A rendőrség közleménye szerint a baleset oka a nedves, csúszós úthoz nem igazított gyorsaság volt. A nyugat-balkáni útvonalon található országok 2016 márciusában fokozatosan lezárták határaikat az illegális bevándorlók előtt. Macedónia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia is csakis azokat engedi be, akik a jogszabályoknak megfelelően útlevéllel és vízummal rendelkeznek, vagy az adott országban akarnak menedéket kérni.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!