2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Egy 12 éves lány lövöldözött egy Los Angeles-i iskolában

Hír TV

2018. február 2., péntek 11:27

Egy 12 éves lány lövöldözött egy Los Angeles-i iskolában. Több diáktársát súlyosan megsebesítette. Egyelőre nem tudni, miért rendezett ámokfutást.

A Los Angeles-i Sal Castro-iskolába rontott be lövöldözve egy 12 éves lány, aki a fegyveres ámokfutás során két diáktársát megsebesítette: egy 15 éves fiút fejbe lőtt, az ő állapota kritikus, de stabil; egy 15 éves lánynak pedig a csuklóját találta el. Egyelőre nem tudni, mi volt az indítéka, és azt sem, hogy honnan volt fegyvere.

„Van egy gyanúsítottunk, akit őrizetbe vettünk. Zajlik a nyomozás, kihallgatjuk, beszélünk azokkal a diákokkal, akik szemtanúi lehettek az esetnek, jelenleg itt tartunk. Az általunk azonosított illető egy 12 éves lány” – ismertette Chris Ramirez rendőr hadnagy.

Ez már a harmadik iskolai lövöldözés volt az Egyesült Államokban az utóbbi két hétben. Január 23-án Kentucky államban nyitott tüzet egy diák a társaira, akkor ketten vesztették életüket. Egy nappal korábban pedig Texasban sebesített meg lőfegyverrel egy másik diákot egy 16 éves tanuló.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!