2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Egészben nyelte el a Smartot a beszakadt aszfalt + VIDEÓ

Méretes területen, mindegy 12 méter hosszan szakadt be az aszfalt Róma egyik utcáján, amely azonnal el is nyelte az ott parkoló autót.

  • Egészben nyelte el a Smartot a beszakadt aszfalt + VIDEÓ

Méretes területen, mindegy 12 méter hosszan szakadt be az aszfalt Róma egyik utcáján, amely azonnal el is nyelte az ott parkoló autót – írja a fanpage.it

Feltehetően a vízhálózat hibája miatt történt hogy megsüllyedt majd hatalmas kráter keletkezett az úton, de a pontos okot jelenleg is vizsgálják. Az eset kedden reggel történt, és videón is látszik a pillanat, amikor az autókat elnyeli a kráter. Egy közeli mélygarázs is beomlott, azonban szerencsére személyi sérülésről nem érkezett információ.

A helyi lakosok igencsak megrémültek és mivel mostanában nem ez az első ilyen eset, ezért magyarázatot várnak. A rendőrség biztonsági okokból lezárta a környéket.

A videó ide kattintva érhető el:

Egészben nyelte el a Smartot a beszakadt aszfalt

 

Bpiautosok.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!