2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Külföld

Édesanya és édesapa helyett szülő 1 és szülő 2 elnevezések lesznek Marseille-ben

Olyan erős az LMBTQ-lobbi, hogy Marseille-ben nem létezik többé az anya és apa kifejezés, helyette szülő egy és szülő kettő.

A V4NA hírügynökség információi szerint a francia nagyváros úgy szeretne befogadóbbá válni a gender-közösség számára, hogy eltávolítják az anya és az apa kifejezéseket a polgári dokumentumokból. A városvezetés 300 anyakönyvvezetőt már el is küldött LMBTQ-érzékenyítő tréningekre. Jogászok ugyanakkor arra figyelmeztettek, hogy az ilyen és ehhez hasonló intézkedések nemcsak igazságtalanok, hanem jogsértőek a családok többségével szemben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Áradások Ausztráliában

Már a téli viharok tombolnak Ausztráliában, Sydneyben is evakuálni kellett a lakosságot, kezelhetetlen mértékű áradásokra készülnek a hatóságok. Kínában pedig már hetek óta küzdenek az árvizekkel, a földomlások állandó életveszélyt jelentenek.

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!