2022. 05. 21. Szombat Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül 00:00

Külföld

Donald Trump: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat

2024-ben visszavesszük a Fehér Házat – közölte hívei előtt Donald Trump a Mentsük meg Amerikát! elnevezésű politikai gyűlésen, Arizona államban.

A volt amerikai elnök azt nem közölte, hogy ő maga ismét elindulna a 2024-es elnökválasztáson, arról azonban meg van győződve, hogy előbb a Képviselőházat és a Szenátust, majd az elnöki hivatalt is visszaszerzi pártja. "Az emberek éhesek az igazságra: vissza akarják kapni az országukat" – tette hozzá Trump, aki beszédében utalt a 2020-as választási csalásokra is. Arról is beszélt, hogy az amerikai média a radikális baloldali demokraták zsebében van, vagyis ugyanazoknak a kezében, akik most tönkre teszik Amerikát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: Fejest ugrunk a „vizes” filmek világába

Bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. Stábunknak a filme elkészülésének körülményeiről mesélt Lajos Tamás producer és Pálinkás Norbert rendező.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Joe Bident is kitiltották Oroszországból

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!