2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Külföld

Donald Trump 2024-ben is indulhat az amerikai elnökválasztáson

Donald Trump nem alapít új pártot, továbbra is a Republikánusokat erősíti, és esetleg újra indul az elnökválasztáson - ezt a volt vezető a Konzervatív Politikai Akciócsoport floridai kongresszusán közölte. A politikus első alkalommal beszélt a nyilvánosság előtt a Fehér Házból való távozása óta. Célzott arra is, hogy 2024-ben újra indul az elnöki posztért. Úgy fogalmazott: akár úgy is dönthet, hogy harmadszor is megveri őket – ezzel utalt 2016-os elnökválasztási győzelmére, illetve a tavalyi választásra, amit szerinte ő nyert meg, csak elcsaltak a Demokraták. Beszédében Trump éles kritikákat fogalmazott meg a Biden-kormányzat bevándorlás, járványkezelés, kereskedelem és a transzneműek jogai terén hozott intézkedéseivel kapcsolatban.

  • Donald Trump 2024-ben is indulhat az amerikai elnökválasztáson

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!