2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Dallas polgármestere kilépett a demokrata pártból és belépett a republikánusokhoz

Eric Johnson, az Egyesült Államok egyik legnagyobb városának polgármestere egy pénteki véleménycikkben jelentette be, hogy kilép a Demokrata Pártból és átáll a republikánusokhoz.

  • Dallas polgármestere kilépett a demokrata pártból és belépett a republikánusokhoz

A Wall Street Journalban megjelent, „Amerika városainak republikánusokra van szüksége, és én azzá válok” címet viselő véleménycikkében Eric Johnson, Dallas polgármestere kifejtette, hogy miért lép ki a Demokrata Pártból.

„A nagyvárosok jövője attól függ, hogy a nemzet polgármesterei hajlandók-e a törvény és a rend védelmére és a költségvetési konzervativizmus gyakorlására” – idézte a Fox News.

„Városainknak nagy szükségük van arra a valódi elkötelezettségre ezen elvek mellett, amely régóta meghatározó jellemzője a republikánusoknak” – írta Johnson.

A Mandiner teljes cikke ITT olvasható el. 

BORÍTÓKÉP: Eric Johnson Facebook-oldala

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!