2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Csökkentik a rendőri alakulatok mozgásterét több amerikai államban

Feloszlatják a civilruhás bűnügyi csoportot New Yorkban, Atlantában pedig mostantól csak arányos erőszakot szabad alkalmazni. Az amerikai elnök új szabályozást fog kiadni a rendfenntartással kapcsolatos intézkedésekről. Eközben Seattle városát továbbra is a rasszizmus elleni tüntetők tartják kézben, ide jelenleg nem léphetnek be rendőrök.

  • Csökkentik a rendőri alakulatok mozgásterét több amerikai államban

Amerikai civil szervezet támadja a belga rendőrséget

A New York-i székhelyű Emberi Jogi Liga nevű civil szervezet szerint a belga rendőrség visszaélt a hatalmával a koronavírus-járvány alatt. Az amerikai NGO a weboldalán gyűjtött tanúvallomásokat az állítólagos belgiumi rendőri túlkapásokról.

Kapcsoltunk Brüsszelbe, tudósítónkhoz, Zöldhegyi Katalinhoz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!