2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 08:05

Külföld

Cseh Katalin az Európai Bíróságot is beperelné, ha nem büntetik meg hazánkat

Perrel fenyegette meg az Európai Bizottságot Cseh Katalin, ha nem büntetik meg Magyarországot - ezt a momentumos európai parlamenti képviselő maga írta ki a Facebook oldalára.

A politikus szerint használniuk kell a jogállamisági mechanizmust, mert ezt az eszközt azért hozták létre, hogy megvédjék vele a közös európai értékeket. Magyarország és Lengyelország azért fordult az Unió bíróságához, mert azt akarják, hogy az Európai Bizottság és a parlament ne zsarolhassa a tagállamokat az uniós pénzek kifizetésével. Brüsszel például a gyermekvédelmi törvény kapcsán fenyegeti hazánkat az uniós források visszatartásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kitiltják az oltatlanokat

Észak-Rajna Vesztfália tartomány legnagyobb városában, Kölnben van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!