2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Külföld

Brüsszelben támadja a kormányt a Momentum

A legsötétebb időkben is volt joga a vádlottnak megvédenie magát - közölte az igazságügyi miniszter arra reagálva, hogy nem engedték pénteken felszólalni a Magyarországot bíráló vitában. A Momentum európai parlamenti képviselője szerint a bizottság helyesen járt el és bízik benne, hogy lesz még lehetőség újabb 7-es cikkely szerinti eljárást kezdeményezni a magyar kormány ellen.

  • Brüsszelben támadja a kormányt a Momentum

Az ATV-ben sajnálkozott a Momentum európai parlamenti képviselője, hogy Brüsszel nem indított újabb 7-es cikkely szerinti eljárást Magyarország ellen. Donáth Anna szerint az is rendben van, hogy Brüsszelben nem engedték, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter felszólalhasson a magyar kormány képviseltében.

A legrosszabb történelmi időket idézi az az eljárás, hogy azt sem engedik a vádlottnak, hogy felszólaljon - közölte az igazságügyi miniszter. Varga Judit hangsúlyozta, hogy 10 évig dolgozott az európai parlamentben és számtalan olyan eset volt korábban, amikor eltértek a bevett szokásoktól és engedték az európai unió kormányainak tisztségviselőit, hogy képviseljék országaikat vitákban.

A Momentum ismét bebizonyította, hogy a Soros-kórus magyar hangjaként működnek Brüsszelben - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István kiemelte: a magyar baloldali politikusok annak ellenére támadják Magyarországot, hogy az európai bizottság alelnöke is elismerte, hogy magyar jogszabályok nem állnak szemben az európai jogi normákkal.

Nem változtatva az álláspontjukon újra magyarként megtámadják Magyarországot. Én azt gondolom, hogy nem ez a helyes álláspont és végre a Momentumnak nem a Soros-kórusban kéne énekelnie, hanem Magyarország pártját kéne fogni és a magyarok oldalára állni.

Hollik István emlékeztetett, hogy a Momentum korábban Erdélyben és a Felvidéken is a külhoni magyarok ellen kampányolt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Halálos baleset történt szombaton az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A baon.hu úgy tudja, egy fiatal sofőr volt az áldozat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!