2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 08:05

Külföld

Brüsszel haragja és bosszúja miatt húzódik a magyar helyreállítási csomag elfogadása

Erőteljes nyomást helyeztek Magyarországra az uniós intézmények, hogy engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az iskolákba és óvodákba. Ezt írta közösségi oldalán az igazságügyi miniszter. Varga Judit szerint a neoliberális erők ránk akarják kényszeríteni saját akaratukat, pedig az Alapjogi Charta is kimondja, hogy a gyereknevelés nem közösségi, hanem nemzeti hatáskörbe tartozik. A tárcavezető hozzátette, azért nem haladnak a tárgyalások a magyar helyreállítási csomagot illetően, mert hazánk nemet mond a szivárványos ideológiára. A politikus megjegyezte, Brüsszelnek korábban semmilyen gazdasági és szakmai problémája nem volt a gazdasági paktummal kapcsolatosan.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Visszalépett Járóka Lívia

Visszalépett a fideszes Járóka Lívia, a jobboldali konzervatívok alelnök-jelöltjének javára, az Európai Parlamentben jelenleg is folyó alelnök-választáson.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!