2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Háború Ukrajnában 02:00

Külföld

Börtönben maradnak a Reuters újságírói

  • Börtönben maradnak a Reuters újságírói

A mianmari bíróság elutasította a Reuters bebörtönzött újságíróinak a fellebbezését. Az újságírókat tavaly szeptemberben ítélték 7 év börtönbüntetésre és kényszermunkára államtitkok megszerzésének vádjával az ázsiai ország.

A brit hírügynökség munkatársai rohingja férfiak elleni gyilkosság után nyomoztak, amikor szerintük a rendőrök tőrbe csalták őket, és a muszlim kisebbség elleni hadműveletekről szóló dokumentumokat adtak át nekik.

A Reuters elnök-főszerkesztője szerint amíg a mianmari kormány szerint az újságírás bűncselekmény, nem lehet szabad sajtóról beszélni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!