2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Külföld

Boris Johnson: A V4 országok és London együttműködik a szükség óráiban

V4

Diplomáciai, politikai és gazdasági területen egyaránt együttműködnek a visegrádi országok az Egyesült Királysággal, hogy segítsenek az ukránokon a kétségbeesés és a szükség óráiban - jelentette ki a brit miniszterelnök, miután a V4 országok kormányfőivel egyeztetett.

  • Boris Johnson: A V4 országok és London együttműködik a szükség óráiban

A Londonban tartott csúcstalálkozón magyar részről Orbán Viktor miniszterelnök mellett a külgazdasági és külügyminiszter is részt vett. A tárgyalás előtt Szijjártó Péter kijelentette: azt szeretnénk, hogyha Ukrajnában véget érne a háború, és végre biztonságban élhetnénk újra Közép-Európában. A találkozó után Boris Johnson kétoldalú megbeszéléseket folytat a tagállami vezetőkkel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!