2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

Biden kiállt a radikális tüntetők mellett

Egymás járványkezelési terveit kritizálta a két amerikai elnökjelölt. Donald Trump szerint riválisa csak üres ígéreteket pufogtat. Az elnök elmondta: Biden elnöksége esetén újabb lezárások jönnének és ez gazdasági összeomláshoz vezetne. A demokrata aspriáns pedig kiemelte: ha ő nyer akkor helyesen fog cselekedni a koronavírus elleni harcban. Biden egyébként ismét kiállt a radikális baloldali aktivisták mellett.

  • Biden kiállt a radikális tüntetők mellett

A demokraták elnökjelöltje is leadta a szavazatát. Joe Biden személyesen voksolt a felesége kíséretében.

Csütörtök reggelig már több mint 75 millió választotta a korai szavazás lehetőségével. Csaknem 50 millióan levélben adták le voksukat. Szakértők szerint a részvételi arány a mostani amerikai elnökválasztáson lehet a legmagasabb az elmúlt száz évben.

A 77 éves demokrata aspiráns miután szavazott azt mondta, ha ő nyer akkor helyesen fog cselekedni a koronavírus elleni harcban. Joe Biden kiállt a philadelphiai radikális baloldali tüntetők mellett, igaz az erőszakot elítélte.

Pár nappal az amerikai választások előtt előtt az elnök Arizonában kampányolt.

Trump élesen bírálta riválisa járványkezelési terveit.

Az elnök kampány rendezvényén feltűnt a Brexit egyik meghatározó alakja is Nigel Farage.

Az elnökválasztás formálisan november 3-án, azaz jövő kedden tartják az Egyesült Államokban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Taxiból rángatták ki a sértetteket a garázda testvérek

Taxiból rángatták ki a sértetteket a garázda testvérek

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a négy személlyel szemben, akik egy kaposvári vendéglátóhely előtt bántalmazták két férfi ismerősüket, miután a távozni készülő sértetteket kihúzták a taxiból.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!