2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Külföld

Berlin és Prága is szállít fegyvereket Ukrajnának

Fel kellene gyorsítani az Ukrajnának nyújtott külföldi támogatásokat, köztük a fegyverszállításokat is - jelentette ki a német külügyminiszter. Annalena Berbok azt is megjegyezte, hogy folytatódik az a német-cseh együttműködés, amelyről májusban állapodott meg Olaf Scholz és Petr Fiala. A paktum értelmében Prága szovjet gyártmányú fegyvereket küld Ukrajnának, és ezért Berlin modern német gyártmányú fegyvereket ad a cseheknek. A német védelmi miniszter pedig arról számolt be, hogy a szövetségi kormány további nehézfegyvereket szállított Ukrajnának, a többi között Mars II. típusú rakétasorozatvető-rendszereket.

  • Berlin és Prága is szállít fegyvereket Ukrajnának

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!