2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 08:05

Külföld

Beiktatási beszéde alatt hatalmas pofon kapott egy kormányzó

Hatalmas pofont kapott egy magas rangú iráni tisztviselő Tabrizban. Kelet-Azerbajdzsán tartományának új kormányzója éppen beiktatási beszédét tartotta egy mecsetben, amikor egy férfi megközelítette a színpadon álló politikust, majd mindenki szeme láttára lekevert neki egyet. A támadót a biztonsági őrök vezették ki, ami kisebb lökdösődésbe torkollt. A férfi azért háborodott fel, és osztott ki egy maflást, mert a helyi kórházban a feleségének nem női, hanem férfi orvos adta be a koronavírus elleni védőoltást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nagy siker az oltási akcióhét

Kétszer annyian szeretnének oltást kapni a regisztráció nélküli heteken a pécsváradi oltóponton, mint korábban. Az első oltást felvevők aránya 15 százalék volt, ami az országos átlag másfélszerese.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!