2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Külföld

Beavatkozásra kész a NATO Koszovóban

Készen áll a katonai beavatkozásra Koszovóban a NATO - jelentette be a katonai szövetség főtitkára. Jens Stoltenberg szerdán, Szerbia elnökével közös sajtótájékoztatóján elmondta, a balkáni országban tartózkodó, mintegy 4 ezer NATO-katona kész biztosítani a térség békéjét, és szabadságát. A szerb-koszovói konfliktus múlt hónapban akkor újult ki, amikor a koszovói vezetés bejelentette, a Koszovóban élő szerbeknek is koszovói rendszámtáblát kell használniuk. Csütörtökön Szerbia és Koszovó vezetői hivatalos tárgyaláson fognak részt venni, ahol a koszovói szerbek helyzetéről fognak egyeztetni.

  • Beavatkozásra kész a NATO Koszovóban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Látni és látszódni fontos a közutakon

Látni és látszódni fontos a közutakon

Aki autóba ül az biztosan tudja, hogy a fék, a fényszórók, az irányjelzők, az ablakmosó, és az ablaktörlő ellenőrzése a legfontosabb indulás előtt. Különösen ilyenkor, amikor szürke idő van, és az utak is csúszósak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!