2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Külföld

Bayer Zsolt: Az Északi Áramlat felrobbantásáról és egyéb politikai őrültségekről + videó

Szedjük csokorba az elmúlt hét eseményeit, de nagyon vigyázzunk, hogy meg ne bolonduljunk közben. Történt legelőször is, hogy az Egyesült Államok egyik ikonikus újságírója, Pulitzer-díjjal is kitüntetett oknyomozó újságírója egy hosszú cikkben megírta, hogy az Északi Áramlatot márpedig az Amerikai Egyesült Államok robbantotta fel. Persze ezt eddig is tudta minden normális ember, de más, ha le van írva. Most pedig le van írva.

  • Bayer Zsolt: Az Északi Áramlat felrobbantásáról és egyéb politikai őrültségekről + videó

Meg is születtek rögtön a reakciók, egy republikánus szenátor kijelentette, hogy nem tudja száz százalékban cáfolni mindezt, ellenben ha ez igaz, akkor egyenlő a háborúval. Megnyugtató szavak. Aztán jött a Fehér Ház, ők természetesen mindent cáfoltak, ott sem voltak, bár jó, ha emlékszünk rá, hogy két héttel a háború kitörése előtt Joe Biden egy sajtótájékoztatón ígérte meg, hogy amennyiben Oroszország megtámadja Ukrajnát, akkor Amerika fel fogja robbantani az Északi Áramlatot. No, ennek a cikknek a megjelenése után ez a bideni kijelentés kap egy vajszínű árnyalatot.

És miközben mindez napvilágra kerül, vessünk egy pillantást arra, hogy mivel van elfoglalva eközben a fényességes Nyugat: irodalmi művek, továbbá világslágerek betiltásával. Írországban éppen betiltani készülnek James Joyce ikonikus könyvét, az Ulyssest, mondván túl sok és naturális benne a szexualitásra vonatkozó leírás. Jó, ha tudjuk, hogy ugyanazok akarják a szabadszájú szexuális utalások miatt az Ulyssest betiltani, akik lelkesen üdvözlik, sőt követelik, hogy a drag queennek öltözött homoszexuálisok óvodákba is bejárhassanak, nem is tudom miért, tán szexuális felvilágosítást tartani?

Egyetemisták ne olvassanak Ulyssest, mert felzaklatja őket a sok szex, de meleg drag queenek tartsanak 3-4 éves gyerekeknek szexuális felvilágosítást! Logikus, ugye? Hollandiában pedig Samuel Beckett Godot-ra várva című darabját tiltják be éppen, mivel öt férfi főszereplője van a műnek, de ők úgy gondolják, hogy női szereplőkkel kell eljátszani. De mivel Beckett ezt megtiltotta, ezért ők úgy gondolják, ha nem, nem. Nem lesz előadás.

Walesben, Angliában pedig Tom Jones egyik legnagyobb slágerét, a Delilah-t tiltják be éppen. Azt a Delilah-t, amelyet a walesi rögbicsapat szurkolói például, kvázi második himnuszként énekeltek. Az ok egyszerű, a szám arról, hogy egy féltékeny férfi féltékenységében megöli a szerelmét.

De akkor ne álljunk meg félúton! Tiltsuk be Jimmy Hendrixet is, ugyanis a Hey Joe ugyanerről szól, de ez még hagyján, de Hobó Deák Billel közösen magyarul is elénekelte. Úgyhogy, én azonnal követelem Hobót, a Hobo Blues Bandet és Deák Bill Gyulát is tiltsuk be! Vagy tiltsuk be az összes woke, neomarxista elmebeteget! Tessék választani!

- zárta videóját Bayer Zsolt.

Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Őszi kertészkedés

Radar - Őszi kertészkedés

Néhány hasznos tanácsot ad nekünk Mogyorósi Rita hobbikertész, aki már neki is látott az őszi feladatoknak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!