2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napirend előtti felszólalás - Orbán Viktor 23:50

Külföld

Az uniós államoknak növelniük kell a betelepítési kvótákat

Növelniük kellene a betelepítési kvótáikat az uniós tagállamoknak - jelentette ki a belügyekért felelős uniós biztos. Ylva Johansson elmondta, hogy az ellenőrizetlen úton, illegálisan érkező migránsok bejövetelét Európába meg kell akadályozni, hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a közvetlen veszélyben lévő embereket segíteni kell, ezért az uniós tagállamoknak több legális bevándorlási lehetőséget kell biztosítaniuk. A biztos egyúttal elmondta azt is, hogy az afgán menekültek befogadására a szomszédos ázsiai országoknak az Unió már az elmúlt években is jelentős pénzügyi támogatást nyújtott, az összeget azonban most folyamatosan emelni fogják.

  • Az uniós államoknak növelniük kell a betelepítési kvótákat

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!