2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Külföld

Az osztrák parlament visszautasította, hogy felszólaljon előttük Zelenszkij

Nem beszélhet Volodimir Zelenszkij a bécsi parlamentben. Az osztrák törvényhozásban heves vitát váltott ki a kérdés, hogy Ukrajna elnöke felszólalhasson-e, több ellenzéki párt is elutasította a felvetést. Elsődlegesen arra hivatkoztak az ukrán elnök beszédének ellenzői, hogy fenn kell tartaniuk Ausztria semleges, közvetítői szerepét. A kormánypárt elnöke azt mondta, készek felkérni Zelenszkijt a beszédre, de mindenképp teljes parlamenti egyetértés szükséges ahhoz, hogy szót adjanak az ukrán elnöknek.

  • Az osztrák parlament visszautasította, hogy felszólaljon előttük Zelenszkij

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!