2022. 05. 26. Csütörtök Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

Elismerte gazdaságpolitikáért felelős uniós biztos, hogy az oktatási törvény miatt tartják vissza a Magyarországnak járó helyreállítási pénzeket. Ezt nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának Győri Enikő.

A Fidesz európai parlamenti képviselője hozzátette, Paolo Gentiloni eddig cáfolta, most viszont nyíltan kimondta, hogy Brüsszel azért nem akarja kifizetni hazánknak azt az összeget, ami alanyi jogon jár, mert ellenzi a magyar parlament által elfogadott jogszabályt. Győri Enikő hozzátette, az Orbán-kormány követeli a brüsszeli zsarolás és a politikai nyomásgyakorlás megszüntetését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Példátlan természeti csapás érte Kaposvárt

Szerdán hatalmas vihar pusztított Kaposváron. A hirtelen lezúdult, jelentős mennyiségű eső és a dió, sőt néhol ököl nagyságú jégdarabok sok épületben és autóban okoztak jelentős károkat.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!