2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Az izraeli hadsereg segít a gázai al-Sifa kórházban rekedt csecsemők evakuálásában + videó

Csecsemők evakuálásában segít az izraeli hadsereg. Gáza legnagyobb kórházában ugyanis 40 baba élete van közvetlen életveszélyben. Az intézményben nincsen áram, és nehezen jutnak gyógyszerekhez. A zsidó állam figyelmeztette a Hezbollahot, hogyha beszállnak a háborúba: Libanon Gáza sorsára jut.

  • Az izraeli hadsereg segít a gázai al-Sifa kórházban rekedt csecsemők evakuálásában + videó

A Hamász fokozatosan elveszti az ellenőrzést a Gázai övezet északi része felett.

Az izraeli csapatok a Badr erődítményért folytatott hétvégi csatában mintegy százötven palesztin fegyverest öltek meg, köztük a terrorszervezet magasabb rangú vezetőit is. A harcokban megtaláltak és megsemmisítettek egy lőszergyártó műhelyt, rakétakilövő-állomásokat és egy föld alatti alagúthálózatot is.

A zsidó állam katonai szóvivője bejelentette: segíteni fognak a legnagyobb gázavárosi kórházban rekedt újszülöttek evakuálásában. Az egészségügyi intézmény közelében heves harcok dúlnak az izraeli katonák és a palesztin fegyveresek között.

Az elmúlt napokban a harcok Gázaváros központjában zajlottak. Az izraeli hadsereg nyomul előre, miközben a radikálisok folyamatosan lövik a katonákat.

Közben az izraeli védelmi miniszter figyelmeztette a Hezbollah síita libanoni fegyveres mozgalmat, a Hamász szövetségesét. Azt közölte: ha beszállnak a háborúba Bejrút is Gáza sorsára jut.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!