2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Az ex-pornós, Stormy Daniels perli Trumpot

Hír TV

2018. május 1., kedd 07:46, frissítve: kedd 08:29

Az iszlám tanításának kiterjesztéséről vitáznak Németországban. Eltűnt a Fehér Ház kertjéből a francia elnök ajándék fája. Bepereli Donald Trumpot az a volt pornószínésznő, akivel állítólag egyéjszakás kalandja volt az elnöknek.

Vita alakult ki Németországban az iszlám vallás oktatásáról - számolt be honlapján a Deutsche Welle. Egy friss tanulmány szerint jelenleg több mint ötvenezer muszlim diák tanul az iszlám vallásról, miközben a muszlim diákok száma Németországban nyolcszázezer körül van. Az iszlám vallás oktatásának kiterjesztése mellett érvelők szerint az ilyen órák csökkentik a radikalizálódás esélyét, az ellenzők szerint viszont az iszlám külön oktatása fölösleges, és elegendő lenne az etikaórán tanulni a különböző vallásokról.

Eltűnt az a fa a Fehér Ház kertjéből, amelyet Donald Trump és Emmanuel Macron együtt ültetett el a francia elnök washingtoni látogatása során - jelenti a BBC. Az amerikai kormány nem indokolta a fa eltávolítását, de a francia nagykövet szerint karanténba helyezték a növényt, mert ez az előírás az Amerikába importált élő organizmusoknál. Amint lejár ez az időszak, újra elültetik.

Rágalmazás miatt pert indít Donald Trump ellen az a volt pornószínásznő, akivel állítólag az elnöknek egyéjszakás kalandja volt - írja az AP hírügynökség. Stormy Daniels egyik twitterüzenete miatt perelte be az elnököt, amelyben állítása szerint őt becsmérelte. A volt felnőttfilmes azért is perel, hogy semmisé tegye a titoktartási szerződést, amelyet Trump ügyvédje kötött vele a 2016-os választás előtt. A színésznő hallgatása 130 ezer dollárt ért az elnöknek.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!