2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Külföld

Az EU 560 millió eurót ajánl fel a szíriai civil lakosság megsegítésére

Az Európai Unió a tavaly felajánlott összeggel megegyezően idén is 560 millió eurót (mintegy 202 milliárd forint) ajánl fel a szíriai civil lakosság és a mintegy 5,6 milliót kitevő szíriai menekült megsegítésére - jelentette be az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője a harcok sújtotta Szíria és a régió jövőjéről - online tartott - ötödik adományozó konferenciát megnyitó beszédében kedden.

  • Az EU 560 millió eurót ajánl fel a szíriai civil lakosság megsegítésére

Josep Borrell kiemelte: legalább 30 millió embernek van szüksége azonnali humanitárius segítségre Szíriában, illetve a régió országaiba menekültek közül.

Sajnálatát fejezte ki, hogy Bassár el-Aszad szíriai elnök "rezsimje" nem kínál jövőt a szíriaiak számára, és nem járul hozzá a régió stabilitásához. Rámutatott, amíg ez nem változik, Szíria nem válhat az EU vagy a nemzetközi közösség partnerévé. Az Európai Unió üzenete továbbra is világos: teljes mértékben elkötelezett Szíria és népe iránt - emelte ki az uniós főképviselő.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!