2024. 05. 31. Péntek Angéla, Petronella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

9. Kultfilm 03:00

Külföld

Autó hajtott a Fehér Ház kapujának, a sofőr meghalt

Autó ütközött a Fehér Ház egyik kapujának Washingtonban, a sofőr meghalt, az eset nem okozott biztonsági kockázatot - közölte az amerikai titkosszolgálat (Secret Service) .

  • Autó hajtott a Fehér Ház kapujának, a sofőr meghalt

"Nem sokkal este fél 11 előtt - helyi idő szerint - egy nagy sebességgel érkező jármű a Fehér Ház körüli biztonsági kordon egyik kapujának ütközött" - közölték az X közösségi hálózaton.

A biztonsági szolgálat helyszínen lévő tagjai azonnal megpróbálták kimenteni a sofőrt, aki a helyszínen életét vesztette - közölték.

A vizsgálat folyamatban van, Anthony Gugielmi, a Fehér Ház biztonságáért felelős Secret Service szóvivője közölte, hogy "nem volt fenyegetés, nem volt következménye a közbiztonságra nézve (az incidensnek)".

Januárban egy embert őrizetbe vettek, mert szintén az egyik kapunak ütközött autójával.

A Fehér Házba az elmúlt években több betörési kísérlet is történt, amelyek kellően aggasztóak voltak ahhoz, hogy a biztonsági szolgálatok 2020-ban úgy döntsenek, új, magasabb és erősebb fémből készült kordont építenek az elnöki rezidencia köré.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!