2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Átverte a hadseregeket – csoda, hogy nem haltak bele

Tíz év börtönt is kaphat az a brit férfi, aki hamis bombadetektorokat adott el külföldi hadseregeknek.

Jim McCormick éveken át szállította a teljesen hatástalan eszközöket egyebek között az iraki háborúba és Grúziába. Azt állította, a detektorok a vízben és a levegőben is működnek, és az 1 kilométerrel a föld alá rejtett robbanószerkezeteket is kiszúrják. McCormick 40 ezer dollárért, vagyis csaknem 10 millió forintért árulta az áldetektorokat. Az üzletekből átszámítva 20 milliárd forintos vagyont szerzett. A férfit kedden bűnösnek találta a bíróság, ítélet május 2-án várható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!