2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Antiszemita kijelentések az Izrael-ellenes megmozdulásokon

Antiszemita kijelentésektől sem mentes Izrael-ellenes tüntetések zajlottak hétfőn világszerte. A Hamász szombati támadását követően számos nyugat-európai, kanadai, amerikai, illetve ausztrál városban álltak ki az ott élő muszlimok a terroristák mellett.

  • Antiszemita kijelentések az Izrael-ellenes megmozdulásokon

Az ausztrál rendőrség antiszemitizmus vádjával indított vizsgálatot. Nagy Britanniában pedig a rendőrség figyelmeztetett, a múltbeli tapasztalatok alapján biztosra vehető, hogy meredeken emelkedni fog az antiszemita incidensek száma az országban.

A híradóban Tárik Meszár Közel-Kelet szakértővel beszélgettünk. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!