2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Ankarába utazott Orbán Viktor, ahol részt vesz a török elnök beiktatási ünnepségén

Elutazott Ankarába Orbán Viktor, ahol Recep Tayyip Erdogan meghívására részt vesz a török elnök hivatalos beiktatási ünnepségén. A ceremónián a világ több országának vezetője is jelen lesz.

  • Ankarába utazott Orbán Viktor, ahol részt vesz a török elnök beiktatási ünnepségén

A Törökországot húsz éve irányító Erdogan harmadik ciklusát kezdi meg elnökként, miután május 28-án megnyerte az elnökválasztás második fordulóját. Orbán Viktor szinte elsőként gratulált az eredményhez. Twitter-oldalán angolul és törökül fejezte ki jókívánságait. Pénteki szokásos rádióinterjújában pedig úgy fogalmazott, tragédia lett volna, ha nem Erdogan nyeri a török választásokat.

A miniszterelnök közösségi oldalán posztolt megérkezéséről:

Borítókép: Orbán Viktor és Recep Tajjip Erdogan egy korábbi találkozásukkor, fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kollár Lajos: Ez egy világrengető nagy eredmény

Kollár Lajos: Ez egy világrengető nagy eredmény

Karikó Katalintól nagyon sokat lehet tanulni, elsősorban a szerénységet - hívta fel rá a figyelmet Kollár Lajos, a Professzorok Batthyány Körének elnöke a Napi aktuálisban annak kapcsán, hogy idén a magyar kutatónő az orvosi-élettani Nobel-díj egyik kitüntetettje.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Karikó Katalin kutatótársa: azt hittük, valaki viccelődik velünk

Karikó Katalin kutatótársa: azt hittük, valaki viccelődik velünk

Bár az mRNS-vakcinákkal járó új ismertség az elmúlt időszakban sok meghívást hozott a világ minden tájáról, a tudományos munkától semmi sem vonhatja el Drew Weissman figyelmét. A kutató, aki Karikó Katalinnal együtt kapja az idei orvosi-élettani Nobel-díjat, erről is beszélt a nobelprize.org oldalon megjelent interjúban.
Megtorlás és letartóztatások az ankarai merénylet után

Megtorlás és letartóztatások az ankarai merénylet után

Húsz embert vettek őrizetbe a Törökország északnyugati tartományaiban lefolytatott rajtaütések során, miután kiderült, hogy a Törökországban terrorszervezetnek nyilvánított Kurdisztáni Munkáspárthoz köthető Halhatatlanok Zászlóalja nevű fegyveres csoport állhat a vasárnapi ankarai robbantás mögött.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!