2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Külföld

Angela Merkel Magyarországot és Lengyelországot védte

Angela Merkel Magyarországot és Lengyelországot vette védelmébe egy interjúban. A leköszönő kancellár azt mondta a Politico című lapnak, hogy a két államnak joga van az Európai Bírósághoz fordulnia, hogy értelmezze a jogszabályt.

Merkel arra is figyelmeztetett, veszélyes élesíteni a mechanizmust a bíróság ítélete előtt. Aktivisták és európai parlamenti képviselők sürgették a bizottságot, hogy vonja meg az uniós pénzeket Magyarországtól és Lengyelországtól még a bírósági döntés előtt. Sőt, még azzal is megfenyegették Ursula von der Leyent, hogy beperlik a bizottságot, ha nem tesz eleget követeléseiknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megjelent Európában is a koronavírus legújabb mutációja

Az Egészségügyi Világszervezet aggasztónak nevezte a helyzetet. 2021. november 28.

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök. 2021. november 28.

Szigorítások Spanyolországban

A HírTV-t Tóth Brigitta tudósítja Alicantéból. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!