2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Külföld

Általános oltási kötelezettség Ausztriában

Az osztrák parlament felsőháza is megszavazta a koronavírus elleni általános oltási kötelezettség bevezetését a 18 évesnél idősebbek számára. Az alsó tábla január 20-án adott zöld jelzést a javaslatnak. A törvény hatályba lépéshez már csak az államfő aláírása, és a jogszabály kihirdetése hiányzik. Erre várhatóan a következő napokban kerül sor. A szabályozás kivételt tesz a várandós nők és azok esetében, akik orvosi okokból nem vehetik fel a vakcinát. Továbbá 180 napig mentesülnek a kötelezettség alól a Covidból felgyógyultak. Aki nem tartja be a törvényt, akár 3600 eurós, azaz 1,1 millió forintos pénzbírságot is kaphat.

  • Általános oltási kötelezettség Ausztriában

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!