2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Általános oltási kötelezettség Ausztriában

Az osztrák parlament felsőháza is megszavazta a koronavírus elleni általános oltási kötelezettség bevezetését a 18 évesnél idősebbek számára. Az alsó tábla január 20-án adott zöld jelzést a javaslatnak. A törvény hatályba lépéshez már csak az államfő aláírása, és a jogszabály kihirdetése hiányzik. Erre várhatóan a következő napokban kerül sor. A szabályozás kivételt tesz a várandós nők és azok esetében, akik orvosi okokból nem vehetik fel a vakcinát. Továbbá 180 napig mentesülnek a kötelezettség alól a Covidból felgyógyultak. Aki nem tartja be a törvényt, akár 3600 eurós, azaz 1,1 millió forintos pénzbírságot is kaphat.

  • Általános oltási kötelezettség Ausztriában

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!