2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Külföld

Alapjogokért Központ: Tovább akciózik a dollárbaloldal Brüsszelben

Tovább akciózik a dollárbaloldal Brüsszelben - erről adott ki elemzést az Alapjogokért Központ.

  • Alapjogokért Központ: Tovább akciózik a dollárbaloldal Brüsszelben

Mint ismert, az Európai Bizottság (EB) az elmúlt hónapokban bizonyos „mérföldkövek” teljesítéséhez kötötte a Magyarországnak járó uniós források folyósítását.

"Az önmagukat függetlennek tituláló, de nyilvánvalóan a Nyílt Társadalom hálózatának zsoldjában álló baloldali brüsszeli képviselők és a hozzájuk kötődő „szakértők” által írt elemzés a Magyarországnak járó uniós források további visszatartására szólít fel"

– hívta fel a figyelmet az Alapjogokért Központ, miután október 23-án közös sajtótájékoztatót tartott négy európai parlamenti képviselő arról, hogy Magyarország nem teljesítette a bizottság elvárásait, ezért ne kapja meg a neki jogosan járó uniós forrásokat - szemlézte az elemzést a Magyar Nemzet.

Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője nyilatkozott híradónknak az üggyel kapcsolatban:

Nyitókép: Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője - Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

A Zsuzsi asztala legújabb adásában a műsorvezető, György-Horváth Zsuzsi Szentistvánbaksára látogat el a Vizi családhoz. Megnézheti mi a kecskék egyik kedvenc eledele, ennek begyűjtésében is komoly szerepet vállal.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!