2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Al-Kaida-közeli csoport foglalta el az ősi keresztény várost

Az al-Kaidához kötődő harcosok foglalták el az ősi szíriai keresztény várost, Malulát.

A libanoni határ közelében fekvő települést – ahol még a Jézus által beszélt arámi nyelvet is használják – a szélsőséges szunnita csoportok napok óta támadták. A fontos kommunikációs és közlekedési csomópontnak számító város keresztény lakosságát az iszlamisták azzal vádolják, hogy az Aszad-kormánnyal szimpatizál. Az arámi nyelvet az UNESCO veszélyeztetett nyelvnek minősítette, a várost pedig a világörökség részének nyilvánította.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!