2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Akár fegyvert is ragadna a Hezbollah vezére

Személyesen is kész harcolni Szíriában a szunnita terroristák ellen Haszan Naszralla, a Hezbollah vezére.

A szélsőséges libanoni síita szervezet vezetője ezt azután jelentette ki, hogy csütörtökön pokolgép robbant a Hezbollah bejrúti központjánál. A merényletben huszonketten meghaltak. Naszralla szerint szunnita radikális csoportok követhették el az akciót. Úgy véli, annak nincs nyoma, hogy közvetlenül Izrael állna a robbantás mögött, de előfordulhat, hogy a radikálisok a zsidó államnak dolgoztak. Hozzátette: minden ilyen merényletre válaszul kétszer annyi harcost küldenek Szíriába.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!