2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Külföld

Agyonlőtték a svéd rapsztárt

Agyonlőtték Stockholmban az egyik legismertebb svéd rapsztárt. Csütörtök este a svéd főváros egyik előkelő negyedében lőtték le az Einár néven ismert rappert. A művészt már többször megfenyegették, tavaly pedig elrabolták és megverték.

A svéd miniszterelnök tragikusnak nevezte az esetet; a fő ellenzéki párt szóvivője pedig kijelentette, hogy véget kell vetni a bandaháborúknak az országban. Két évtizeddel ezelőtt Svédország még azon európai országok közé tartozott, amelyekben a legkevesebb lőfegyveres támadást követték el, ma már uniós viszonylatban itt történik legtöbb bűncselekmény.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!