2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 02:00

Külföld

Agresszív összecsapás a brüsszeli tüntetők és a rendőrség között

Összecsaptak a tüntetők a rendőrökkel Brüsszelben, az elégedetlen tömeg a koronavírus-korlátozások ellen demonstrált. Az incidens az Európai Bizottság közvetlen közelében zajlott. A rendőrség vízágyúkkal oszlatta a randalírozókat, akik egyre agresszívebb módszerekhez folyamodtak. A tüntetést a belga rendőrök végül feloszlatták, az utcákon azonban akadályokkal készülnek a további zavargásokra.

A randalírozók utcaköveket, kukákat hajigáltak a rendőrökre, akik vízágyúval oszlatták a tömeget. Délután kezdődött egy 8-900 fős tüntetés, Belgiumban, a koronavírus igazolványok kötelező használata, illetve az egészségügyi dolgozók kötelező oltása ellen tiltakoztak.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!