2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Abszurd az olasz kormány elleni európai uniós szabotázsakció

Elfogadhatatlan és abszurd, hogy 3 európai parlamenti képviselő azt várja Néppárt elnökétől, hogy zárja ki az Olaszország Fivérei politikusait a tömörülésből. Ezt nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának Hölvényi György. A KDNP európai parlamenti képviselője úgy látja, hogy a balliberális politikusok akciója egyértelműen egy baloldali diktatúra felé akarja terelni az uniós testületet. Hölvényi György hozzátette, az ilyen törekvések Európa hitelességét komolyan veszélyeztetik.

  • Abszurd az olasz kormány elleni európai uniós szabotázsakció

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!