2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Nagyapám Horthy Miklós 11:00

Külföld

A WHO igazgatója szerint idén véget érhet az egészségügyi vészhelyzet

Idén véget érhet a koronavírus-világjárvány okozta egészségügyi vészhelyzet - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója. § A WHO vezető tisztviselője szerint ez azt jelenti, hogy lezárulhat a pandémia akut szakasza. Ehhez azonban biztosítani kell minden ország számára a vakcinák méltányos elosztását. Fontos továbbá figyelemmel követni a vírus és annak variánsainak működését, valamint indokolt esetben korlátozó intézkedéseket kell bevezetni. A WHO első embere ugyanakkor azt is hozzátette, könnyelműség lenne azt gondolni, hogy az omikron lenne az utolsó mutációja a Covid-19-nek.

  • A WHO igazgatója szerint idén véget érhet az egészségügyi vészhelyzet

Közben idehaza Szlávik János infektológus arról beszélt, hogy az oltatlanoknál az ominkron is tud súlyos tüdőgyulladást okozni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!