2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

A WHO igazgatója szerint idén véget érhet az egészségügyi vészhelyzet

Idén véget érhet a koronavírus-világjárvány okozta egészségügyi vészhelyzet - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója. § A WHO vezető tisztviselője szerint ez azt jelenti, hogy lezárulhat a pandémia akut szakasza. Ehhez azonban biztosítani kell minden ország számára a vakcinák méltányos elosztását. Fontos továbbá figyelemmel követni a vírus és annak variánsainak működését, valamint indokolt esetben korlátozó intézkedéseket kell bevezetni. A WHO első embere ugyanakkor azt is hozzátette, könnyelműség lenne azt gondolni, hogy az omikron lenne az utolsó mutációja a Covid-19-nek.

Közben idehaza Szlávik János infektológus arról beszélt, hogy az oltatlanoknál az ominkron is tud súlyos tüdőgyulladást okozni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!