2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:10

Külföld

A visegrádi országok, köztük hazánk is kiköveteli magának a tiszteletet

V4

A visegrádi országoknak a világgazdasági változások nyertesei közé kell tartozniuk - hangsúlyozta Orbán Viktor. Magyarország július 1-től tölti be a V4-ek elnöki tisztségét. A kormányfő kiemelte: a magyar elnökség célja a négy ország gyors gazdasági újraindítása. A miniszterelnök azt is elmondta: Közép-Európa jelentős gazdasági súlyt képvisel az EU-ban, ezért „nem lehet úgy beszélni velünk, ahogy az utóbbi időben ez néha előfordult. Kiemelte: nem fogadják el, hogy egy másik uniós tagállam mondja meg, hogy a magyar gyermekeket hogyan neveljék, hogy azt mondja, egy közép-európai országot térdre kell kényszeríteni.

  • A visegrádi országok, köztük hazánk is kiköveteli magának a tiszteletet

Orbán Viktor Jaroslaw Kaczynskivel tárgyalt Varsóban

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerda este Varsóban megbeszélést folytatott Jarosław Kaczyńskivel, a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) párt elnökével, Lengyelország miniszterelnök-helyettesével - erősítette meg Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!