2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

A teljes ukrán keleti fronton folynak a harcok

Az oroszok több sikertelen támadást is kezdeményeztek - jelentette az ukrán vezérkar. Az orosz erők rakéta-sorozatvetőkkel lőtték a keleti országrészben Harkivot és több környező települést. A Donyec-medencében a harcok ismét kiterjedtek az ukrán és a szakadár területek közti frontvonal teljes hosszára. Az oroszok aknavetőkkel és ágyúkkal lőtték az ukrán állásokat. A kelet-ukrajnai Zaporizzsja megye Moszkva által ellenőrzött részeiben az orosz katonák a jelentések szerint átkutatják a házakat, hogy azonosítsák az ukrán ellenállókat, és összeírják a lakosságot. A dél-ukrajnai Odesszában pedig egy rakétatámadás miatt megsemmisült a Dnyeszter egyik hídja.

  • A teljes ukrán keleti fronton folynak a harcok

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!